Tilmelding · Få sundtfirma certificeringen

Lad dit firma vise, hvad I gør for jeres medarbejdere har et bedre arbejdsmiljø.

Din virksomheds vej til et bedre arbejdsmiljø

Vi er fuldt og helt klar over, at vejen til at kunne kalde sig en virksomhed med fokus på det sunde arbejdsmiljø er både tids- og ressourcekrævende. Specielt hvis din virksomhed har eksisteret i mange år, kan alle former for ændringer møde modstand, – selv de gode af slagsen.

Du kan læse meget mere om, hvordan du på bedste vis får taget hul på processen mod en sund arbejdsplads her (link til forsiden).

Det er ikke sikkert du finder den køreplan, der passer til din virksomhed, men du finder masser af inspiration og ikke mindst den mest optimale rækkefølge at tilgå implementeringen på. 

For når du har bestemt dig til at forbedre din virksomheds arbejdsmiljø, så kan du lige så godt gøre det på den måde, der både er lettest og bedst. Det giver dig nemlig mulighed for at implementere i faser, så der hele ikke bliver en al for stor mundfuld at tage ind. 

Du skal naturligvis være primus motor på projektet, men dine medarbejdere skal gøre arbejdet færdigt. Og det gør de bedst i mindre bidder, så der ikke er for meget af gangen at huske på.

Når den første fase er velkørende, så kan i begynde arbejdet på fase to og herefter afslutte med fase tre. 

Vores bedste råd til dig er, at involvere dine medarbejdere i processen, fra start til slut.

Gør det ikke mere indviklet end allerhøjst nødvendigt

Gå logisk og roligt til værks

Vær positivt indstillet, - det smitter nemlig af på dine medarbejdere

En mærkeordning der sætter fokus på et sundt og godt arbejdsmiljø på din arbejdsplads.

Bliv medlem og giv din virksomhed et boost

Både dig selv og din virksomhed vil opleve et boost i den rigtige retning, når du vælger at tilmelde dig en dansk mærke- og kvalitetsordning hos SundtFirma.dk. Vores vision er at skabe et bedre arbejdsmiljø alle medarbejdere i alle danske virksomheder.

Vores badge giver dig ikke kun et boost mod en fuld implementering, det giver dig også et visuelt og genkendeligt mærke, som både dine ansatte og dine kunder vil sætte pris på, for det viser, at din virksomhed har taget ansvar.

Der er utrolig meget fokus på arbejdsmiljø i disse år. Og det handler ikke kun om det fysiske arbejdsmiljø, men også det psykiske og det sociale aspekt. Derfor bør du som virksomhedsejer tage stilling og gå forrest i udviklingen af din virksomheds vej til et sundt firma, der vægter det gode arbejdsmiljø højt.

Det vil være en proces, der kræver både tålmodighed og mod til at træffe de rigtige beslutninger, men det vil uden tvivl give dig både glade og trofaste medarbejder og lige så glade og trofaste kunder. 

Fortæl os kort, hvilke tiltag du har foretaget for bedre arbejdsmiljø

Vi behøver ikke kende din virksomhed i detaljer, så du skal producere dokumentation eller på anden måde aflevere en minutiøs redegørelse over din plan for et bedre arbejdsmiljø i din virksomhed.

Det eneste du behøver gøre, er at fortælle kort og helt med dine egne ord, hvad du arbejder på i forhold til at give din virksomhed og dine medarbejdere et bedre arbejdsmiljø.

For vi baserer vores samarbejde på gensidig tillid og respekt. Vi stoler på dit ord, for vi har ikke grund til andet. Det er det bedste udgangspunkt for ethvert samarbejde.

For dig er det en lille investering i tid og penge, der tilfører din virksomhed stor værdi og anerkendelse fra mange sider.

Dit medlemskab giver dig rigtig mange fordele

Inden du bestemmer dig til, om du skal sove på din beslutning om et medlemskab af Sundt Firma, kan vi lige remse de fordele op, som følger med dit medlemskab hos os.

Desuden vil et medlemskab hos os betyde

To helt unikke og positive ting, der til dels giver dig god marketingværdi og til dels giver god positiv feedback fra både ansatte og kunder. Det er ikke sikkert du hører det, men du mærker det. 

Dine medarbejderes sygefravær falder, deres produktivitet stiger og de møder glade op på job. Du vil opleve at de selv tager initiativ til at fastholde og udbygge det gode arbejdsmiljø. Dine kunder vil anerkende virksomhedens engagement, for at handle med et firma, der værdsætter sine medarbejdere er altid et ekstra plus. Det betyder, at dine kunder vil være mere trofaste og at nye kunder vil komme til.  

Desuden vil du modtage et certifikat på, at dit medlemskab har givet liv til 10 nye træer. For hvert nyt medlem hos Sundt Firma, forpligter vi os nemlig til at plante 10 træer. Hæng certifikatet op i virksomheden, så alle dine medarbejdere kan se, at hos jer gør i en forskel. 

Dit medlemskab og det medfølgende badge koster dig bare kr. 997, – ex. moms en gang om året. Det svarer til mindre end hundrede kroner om måneden. Det er en lille investering med stor værdi, – både for din virksomhed og for dine ansatte.

Udfyld formularen her på siden, så er du allerede i gang.