Din vej til en certificering som Sundt Firma gennem os

Hos SundtFirma.dk udbyder vi en Dansk Mærke- og Kvalitetsordning, der  giver dig adgang til et certifikat, – eller et badge, som giver din hjemmeside et visuelt billede på, at din virksomhed har styr på det gode arbejdsmiljø og de bedste arbejdspladser. Det kvalificerer din virksomhed som en sund arbejdsplads.

Det kan være du allerede gør opmærksom på dette faktum på din hjemmeside. Her vil din certificering give dig en visuel verificering af dine ord. Hvis ikke du har skrevet noget om din virksomheds fokus på et sundt arbejdsmiljø, kan det enten være fordi du ikke er helt i mål endnu eller fordi du slet og ret ikke har haft tid. Her kan din certificering være lige det, der skal til, for du kan sammenfatte nogle ord om din virksomheds fokus på det gode arbejdsmiljø, der giver en sund arbejdsplads.

Læs mere om, hvordan du kan få en Sundt Firma certificering til din virksomhed. Vi kræver lidt af dig, men til gengæld giver vi meget i bytte.

Det kræver en certificering af dig og din virksomhed

Det kræver en smule at blive certificeret. Men vi tænker at du ikke er endt her på siden, hvis ikke du allerede har det gode og sunde arbejdsmiljø in mente.

Hos os inddeles vores medlemmer i tre kategorier, – for det, at få implementeret et fuldstændigt sundt arbejdsmiljø, med alle dets aspekter og niveauer, er ikke noget der lige bliver gjort på en dag eller to.

Det har vi stor forståelse for og da vores vigtigste mission er, at arbejde for udbredelsen af den sunde arbejdsplads, gennem et godt arbejdsmiljø, anerkender vi også de små skridt på vejen mod en sund arbejdsplads.

Så kan du som virksomhedsejer nikke genkendende til en af de tre nedenstående udsagn, ja så er du mere end velkommen hos os.

Et certifikat hos os er baseret på gensidig respekt og tillid. Vi beder dig ikke aflægge rapport i form af en skriftligt bevis på, hvor du er i forhold til at implementere et sundt arbejdsmiljø, med sunde arbejdspladser og glade ansatte. Vi puster dig heller ikke i nakken for at få en rapport om tingenes tilstand i din ende.

Fortæl os kort om de tiltag din virksomhed har gang i, for at opnå en sund arbejdsplads. Vi stoler på dit ord, for det er nu engang den bedste måde at indlede et sundt samarbejde på.

En sund arbejdsplads er en god arbejdsplads

Den bedste måde at arbejde med det sunde miljø i din virksomhed, er at inddrage alle i arbejdet. Det er den bedste måde for dine medarbejdere at tage ejerskab i både processen og implementeringen på.

Så bliver alle hørt og alle forpligter sig på et fælles vedtaget grundlag. Det giver utrolig meget arbejdsglæde i den sidste ende.

For selv om en høj løn kan være den primære gulerod for nogle, så er en sund arbejdsplads en gulerod for alle. Det sunde arbejdsmiljø vægtes nemlig stadig højere og højere af de fleste lønmodtagere.

Derfor vil din investering i at blive den bedste arbejdsplads, når det gælder et sundt og ligevægtigt arbejdsmiljø, altid kunne betale sig.

Dine fordele med en certificering fra SundtFirma.dk

Med en arbejdsmiljøcertificering følger der nogle helt åbenlyse fordele for dig og dit firma.

Vi giver dig også nogle fordele, som både viser dit engagement og som kan bruges på at forbedre en sund arbejdsplads til den bedste arbejdsplads. 

Et medlemskab hos SundtFirma.dk koster dig under 3 kroner om dagen. Det kan slet ikke sammenlignes med prisen på de ærgrelser, problemer og udfordringer du møder, hvis du ikke har fokus på det gode arbejdsmiljø i din virksomhed.

Vi sender dig en faktura på kr. 997,- ex moms, en gang om året. Det er ikke sikkert du ligefrem nyder at skulle betale den, men vi er helt sikre på, at du nyder den positive effekt et medlemskab hos SundtFirma.dk, giver dig.

Sæt dit badge på din hjemmeside og få anerkendelse for din indsats

Du bør helt sikkert sætte dit Sundt Firma badge på din hjemmeside så hurtigt som muligt. Det er din gyldne mulighed for et visuelt genkendeligt badge. Det viser nemlig alle, der besøger din hjemmeside, at du og din virksomhed har fokus på det gode og sunde arbejdsmiljø.

Det gode arbejdsmiljø er i fokus fra mange kanter. Derfor bør alle gribe i egen barm. Uanset om vores virksomhed er gammel eller ny, bør vi tage aktivt del i , at arbejdsmiljøet er i top. Det er nu engang det vigtigste parameter for en sund virksomhed på alle leder og kanter.

For hvis ikke vores medarbejdere er glade for at komme på arbejde, så udgør det et stort problem både nu og her, men også på sigt. Meld dig ind (link til bliv medlem) i dag og vis alle, at i din virksomhed er et sundt og godt arbejdsmiljø vejen frem.