Deltagere · Sunde firmaer

Skal vi også vise, at din virksomhed er et Sundt Firma?

Nedenfor ser du den støt stigende række af deltagere hos Sundt Firma. Alle disse virksomheder ønsker at vise, at de aktivt arbejder med en lang række tiltag, for at forbedre og fastholde en sund arbejdsplads for deres ansatte.

De har alle fået adgang til Sundt Firma Certifikatet, der viser både kunder, ansatte og andre virksomheder, at her er der en virksomhed, der har taget stilling til vigtigheden af et godt, sundt og trivselsfremmende arbejdsmiljø med sunde arbejdspladser.

Har din virksomhed også fokus på det gode arbejdsmiljø, så læs mere om dine muligheder for at blive certificeret som et Sundt Firma her (link til bliv medlem).

Markedsfør din virksomhed - de sunde arbejdspladser er efterspurgte og attraktive!

Med et Sundt Firma Certifikat, kan du aktivt, på din egen hjemmeside, markedsføre din virksomhed som havende fokus på arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel. Det kan give dig mange fordele, som du måske ikke engang var klar over.

De sunde arbejdspladser er nemlig både attraktive og eftersøgte hos mange velkvalificerede jobsøgende, så der er ingen tvivl om, at et Sundt Firma Certifikat vil booste kvaliteten af dine ansøgninger til ledige stillinger.

Ligegyldigt om du handler B2C eller B2B, så vil dine kunder nikke anerkendende til et sådant certifikat. Det kan betyde, at du på sigt vil få både flere kunder og at dine kunder bliver hos dig i lang tid.

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at glade medarbejdere er gode medarbejdere. Det er i flere undersøgelser bevist, at en høj løn ikke er den afgørende faktor for arbejdsglæden. Derimod er et godt arbejdsklima og -miljø en af de goder, som dine medarbejdere vil sætte højst på listen over vigtigste grunde til at arbejde hos dig. 

Derfor vil opleve både højere produktivitet, lavere sygefravær og en langt større arbejdsglæde hos dine medarbejdere.

Det får du med en Sundt Firma Certificering

Udover den helt klare og tydelige markedsføringsværdi, der ligger i at kunne sætte vores badge på din hjemmeside, får du faktisk et par rigtig gode ting med, når du vælger at blive medlem af denne danske mærke- og kvalitetsordning.

Så tøv ikke med at gøre som mange andre danske virksomhedsejere. For et beløb på under 3 kroner om dagen, kan din virksomhed profilere sig som et godt eksempel, der er værd at følge.

Se dine muligheder for at erhverve dig dit Sundt Firma Certifikat her (link til bliv medlem).